Home/Kultur/Beyond Words 8 – Dans i Nord (Obs! Ändrad tid)
Laddar Evenemang
”En kväll i dansens och musikens symbios”
DINs Danskompani bjuder publiken på en energifylld och känsloladdad upplevelse i nyskapad produktion, som under hösten turnerar genom Beyond words till Norrbottens samtliga kommuner.

______________________________________________________________

Nina En hyllning till musiklegenden Nina Simone. Vändpunkten i hennes karriär var avslag från Curtis-institutet som hon senare förstod var rasistiskt motiverat. En livslång kamp för att övervinna den djupa känslan av personlig orättvisa. Hennes distinkta blandning av musik säkerställer att hennes långa arv består idag. Kraften i sånger och vad låtar kan göra.

Dans i Nord tillsammans med Pajala kommun välkomnar publiken till Beyond words, som för åttonde året i rad återkommer till Folkets Hus i Pajala!
 
Beyond words har nytt innehåll varje år, men med samma inramning, dvs under två dagar bjuds publiken på: kvällsföreställning, skolföreställning, workshops, publiksamtal, popuppdanser, lokala dansförband, dansfilm m.m.
Samtliga aktiviteter är även detta spelår avgiftsfria för publiken. Anmäl dig i förväg för att få en garanterad plats! Om du får förhinder, vänligen avboka så att en eventuell reserv kan få ta din plats.
 
OBS! Ändrad tid på detta evenemang. (Från klockan 19 till kl 13)
Varmt välkomna till Beyond words 8!
 
Dans i Nord i samarbete med våra medarbetare i Norrbottens samtliga kommuner.Del av projektet Stor dans, Stor region, med stöd av Sparbanken Nord.

Title

Go to Top